Zoektocht naar de juiste fiets

13-04-11
Help, ik zoek een fiets!
Als beheerder van een fietsenwebsite moet ik natuurlijk volledig op de hoogte zijn van alle beschikbare modellen in NL. Maar welke fiets kies je als je in een stad woont, 4 kinderen hebt en graag boodschappen doet op de fiets!


Liefde voor de fiets
Mijn fiets is gestolen en dus ben ik nu op zoek naar een andere fiets. Ik zoek een fiets waarop mijn tweeling mee kan en eventueel nog een ander kind en de boodschappen.
Een bakfiets van bijvoorbeeld Bakfiets.nl, De, De Fietsfabriek of Gazelle Cabby zijn geweldig handig, maar een beetje boven mijn budget.
Mijn eerste idee was de Personal Bike van Batavus, een stevige fiets met veel ruimte tussen zadel en stuur en lage instap. Toen ik de fietsenmaker vertelde dat ik een stevige verlengde bagagedrager wilde zodat ik twee zitjes, een zogenaamde duozit, achterop kan zetten, kreeg ik een preek. Maar niet, zoals ik had verwacht, over de veiligheid voor kind ivm het 'steigeren' van de fiets. Nee zoveel gewicht was niet goed voor de fiets!
Vervolgens vroeg ik om grote fietstassen zodat de boodschappentassen er makkelijk in kunnen. Ook dit mocht niet van de fietsenmaker, want wederom zou dit niet goed voor de fiets zijn. Toen ik daarna ook nog begon over een voorrek werd ik nog net niet de deur gewezen..
Zoveel liefde voor de fiets, dat zie je toch alleen bij de echte vakman
ik zoek verder...

Reacties op 'Zoektocht naar de juiste fiets'

f92JACt8 zegt:

Leuk he9, zal eens bij haar kijken. Heb net een nwueie fiets, maar ik wil de beschermers er niet afhalen. Misschien kan ik ze er overheen plaatsen. Wil iig zulke beschermers eens haken.MM

Geplaatst op: 30-06-2015 06:39
Dit bericht is niet OK!
DJmj0rBghPJD zegt:

People nomalrly pay me for this and you are giving it away!

Geplaatst op: 24-06-2016 21:57
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code